Vi kan sälja din fastighet i Östersund

Funderar du på att sälja din fastighet i Östersund?

Välkommen att anlita oss som din mäklare. Vi följer dig genom varje steg på vägen och hjälper dig att hitta rätt köpare som betalar bästa möjliga pris.

De flesta typer av fastigheter har stigit i värde i Östersundsområdet de senaste åren. Allt fler inser fördelarna med regionen, både människor som vill bo här och drivna företagare som ser potentialen att utveckla sina idéer. Oavsett vilken typ av fastighet du har så är det helt rätt läge just nu för en försäljning. Hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Hör av dig via vårt smidiga kontaktformulär för att boka en fri värdering av din fastighet!


Så går det till att sälja en fastighet

Det första steget är förstås att kontakta oss och berätta lite om den fastighet du vill sälja. Fyll gärna i vårt formulär med lite grundläggande uppgifter om fastighetens läge, storlek och vilken typ av fastighet det handlar om. Vi återkommer snarast till dig för att boka in ett möte där vi ger dig en kostnadsfri muntlig värdering. Därefter ger vi dig ett förslag till en passande försäljningsstrategi. Vi kan Östersund och vet vad som fungerar på marknaden här.

När du känner dig nöjd med vårt förslag så tecknar vi ett förmedlingsavtal där vi sätter igång med arbetet. Bland annat så kommer vi att behöva underlag för fastigheten och boka tid för fotografering så att vi kan ta fram ett tydligt prospekt. När detta är färdigt annonserar vi i de kanaler vi har kommit överens om och går sedan vidare till visningar och budgivning. Vi bistår med det juridiska såsom kontrakt och lagfarter och ser till att allt går rätt till genom hela processen.

mäklare östersund

Öppen eller sluten budgivning - vad passar bäst?

Vilken form av budgivning som passar bäst för en fastighet beror på vad det handlar om. Där man i normalfallet arbetar med öppen budgivning för privatbostäder er det lite annorlunda ut när man ska sälja större skogsområden eller näringsfastigheter. Här kan man gärna arbeta med sluten budgivning eller med anbud till ett specifikt datum för att i lugn och ro kunna välja den köpare som man själv känner är det bästa valet. Som med alla fastighetsförsäljningar så är det du som säljare som väljer vem du vill sälja till. Kanske väljer du den som betalar högst eller så väljer du den som du vet kommer att bevara höga naturvärden på din mark. Valet är ditt.

Hyresfastigheter

Har du en hyresfastighet med bostäder som du vill avyttra? Välkommen att anlita oss. Det finns många spekulanter som är intresserade av att investera i välskötta och trivsamma hyresfastigheter. Det är populärt att bo i Östersund och därför även attraktivt att förvalta en hyresfastighet. Känner du att det är dags för nästa steg och vill sälja din fastighet så är det helt rätt tid för detta nu. Hör av dig och berätta om fastigheten så hjälper vi dig vidare.

Skogsfastigheter och jordbruk

Skog och mark kring Östersund är hett eftertraktade. Här är det viktigt att ta fram bra underlag på markens värde och de fördelar som finns. Har fastigheten god virkestillgång eller kanske fin jordbruksmark? Ingår det jakträtt? Eller finns det höga naturvärden som ett naturnära företag kan uppskatta för att hålla event på marken? Vi ser potentialen i varje fastighet och ser till att presentera den för rätt målgrupp.

Affärsfastigheter

Butik med toppläge i stan, ett trivsamt kontor, ett hotell eller en restaurang en bit utanför? Vi förmedlar givetvis också olika typer av näringsfastigheter och har många intressenter som är på jakt efter ett nytt ställe att etablera sitt företag på.

Välkommen att höra av dig till oss om du vill sälja en fastighet i Östersund eller annan närbelägen ort.

Specialister på fastighetsförmedling.
Vi hjälper fastighetsägare till en god affär.