Vill du sälja din bostad i Östersund?

Enkel väg till en smidig bostadsaffär

Funderar du på att sälja din bostad i Östersund? Ta hjälp av en av stans absolut bästa mäklare! Med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Östersund och andra orter i närheten vet vi exakt vad som efterfrågas och hjälper dig till en framgångsrik bostadsaffär. Kom in till vårt kontor eller boka en kostnadsfri värdering redan idag så sätter vi igång processen.

Maila eller ring oss för att boka in en värdering!


Mäklare med god lokal förankring

Som en mäklare med god lokal förankring har vi det som krävs för att kunna förmedla din bostad till bästa möjliga pris. Efterfrågan på bostäder i och kring Östersund har gått spikrakt uppåt de senaste åren. Allt fler har fått upp ögonen för regionen och söker inte bara en fritidsbostad med fjällnära läge utan väljer att slå ner sina bopålar permanent här i Jämtland.

I och med att vi har koll på området vet vi också vad som efterfrågas och matchar gärna din bostad mot vårt välfyllda spekulantregister. Det gör försäljningsprocessen snabb och smidig. Ibland säljer vi till och med bostäder innan de kommer ut på den öppna marknaden då vi redan har den perfekta köparen som står och väntar på att din bostad ska bli tillgänglig.

Framhäv det bästa med din bostad

Vilka argument skulle du själv använda om du skulle berätta om det bästa med din bostad? Det är precis detta som vi försöker hitta när vi marknadsför din bostad i Östersund. Är det den fina utsikten som gör att man trivs eller kanske det nyrenoverade badrummet? Kanske har bostaden en extra bra disposition av rummen eller att den ligger i ett trevligt område.

Som mäklare vet vi vad som är efterfrågat just nu och kan hjälpa dig att höja värdet ytterligare med smarta och enkla åtgärder. Det kan räcka med att måla om ett rum eller att hyra in en stylist inför fotograferingen för att visa din bostad från sin allra bästa sida. De åtgärder vi föreslår är självklart tänkta att betala sig med råge genom ett högre försäljningspris.

mäklare östersund

Sälja hus Östersund

Både villor och fritidshus är mycket eftersökta i och kring Östersund just nu. Det är helt rätt läge att sälja hus i Östersund då priserna har stigit rejält de senaste åren. Jämtland är faktiskt den region som har haft den högsta prisökningen i landet det senaste året, särskilt för villor. Du får bra betalt om du säljer ditt hus idag.

Vi gör det enkelt att sälja din bostad

En bostadsförsäljning kan kännas nervös då den ofta är avgörande för vad man har råd att köpa härnäst. Vi ser självklart till att du får ut bästa möjliga pris och att hela försäljningen går rätt till.

Här kommer en kort sammanfattning av processen från idé till färdigsåld bostad:

  1. Du kontaktar oss och berättar kort om den bostad du vill sälja. Fyll gärna i formuläret här.

  2. Vi kontaktar dig för att ge dig en kostnadsfri muntlig värdering av bostaden.

  3. Vi ger dig ett förslag till en passande försäljningsstrategi och information om arvode.

  4. När du är nöjd med vårt förslag skriver vi kontrakt på förmedlingsuppdraget och sätter igång med marknadsföringen.

  5. Vi tar fram prospekt, fotograferar och utför eventuell styling för att presentera ditt hus från sin bästa sida.

  6. Vi marknadsför din bostad i de kanaler vi har kommit överens om, inklusive vårt spekulantregister.

  7. Vi håller visningar och tar emot bud på din bostad.

  8. När budgivningen är slutförd tar vi hand om de sista stegen i processen: Kontraktsskrivning, överenskommelse om tillträdesdatum och till sist betalning och överlämnande av nycklarna.

Så går en smidig bostadsaffär till! Välkommen att kontakta oss idag för att komma igång.

Vi gör det enkelt att sälja hus eller annan bostad i Östersund.